Istoria se repetă

Aud în stânga și în dreapta de refugiații musulmani care își fac apariția în istorica și mirobolanta Europă. Mă uit la drepturile omuluiei cum vin săracii cu o borsetuță plină cu firfirei, cu smartfoane și multe drepturi  să se linisteașcă de valurile de crime ce se întrevăd în țărișoarele lor de baștina. Se zice că vin femei cu copii și bătrâni, dar eu vad pe televizor oameni in puterea muncii, tineri și puternici. Nu înțeleg prea mult de ce vin ei buluc pacilea, dar înțeleg de ce suntem noi revoltați de venirea lor, de frică! Revolta asta a noastră pașnică este pe de o parte legitimă, dar dacă ne uitam nițel in istoria omenirii avem de a face cu legea compensației Universale. Cum asa? Iacătă. În anul 1096 avea loc prima Cruciadă de cucerire și punere la zid a non-creștinilor. S-au dus ei frumoșii și prea-drepții europeni, conduși de regii vremilor să propovaduiască creștinismul cu sabia în mână, omorând fără scrupule orice urmă de non-creștin de pe teritoriile arabe ale acelei vremi (și surprinzător nițel actuale). Imperiul Roman decăzuse de ceva vreme de pe metereze și era întro maxima dezbinare, odata cu marea schisma din 1054. Supărați pe viața de musulman s-au dus cu mic cu mare să facă dreptate cauzând astfel timp de aproape 300 de ani cele mai mari atrocități împotiva omenirii. Este cunoscut faptul că în numele lui Isus au murit mai mulți oameni în comparație cu nazismul. Totul a pornit de la manipularea religioasă a bisericilor din acea vreme care sustinea Crestinismul extremist. Nici la ei acasă nu erau prea îngăduitori. Fanatismul creștin propovaduit de mai marii bisericilor de odinioara au omorat minți luminate, oameni nevinovati, musulmani, evrei, vrăjitori imaginari…
Apoi istoria și, cum spunem mai devreme, legea compensației, a ridicat din cenusă Imperiul Otoman care a ocupat și modificat întreaga hartă culturală și geo-politică a Europei. Timp de 600 de ani, aceștia au ocupat întreaga lume din jurul bazinului marii mediterane, chiar și căteceva din teritoriile creștine și dezbinate din fostul imperiu roman de răsărit. Ce au facut Otomanii? Exact ce au făcut creștinii, sub formă de răzbunare și impunere a religiei lor. Vedem în limbă, pot și obiceiuri, în cultură și artă această ocupație.
Anii trec, Europa se războiește bine- ha, vreo 100 de ani, incluzând aici și războiul rece, în acest timp  se umple Europa de musulmani chemați și primiți pentru creșterea demografică și forță ieftină de munca. Să nu uitam că Germania s-a ridicat pe umerii turcilor după al 2-lea război iar acum nu știe cum să îi stăpânescă, să nu uitam câți palestinieni sunt acum în Anglia. Păi oamenii aștia credeți că nu citesc istoria? credeți că oamenii aștia nu sunt fanatici? Să nu ne îmbătăm cu apă rece.
În aceste vremuri grele, în plină criză demografică a Europei, unde populația băștinașă preferă carieră, liniște și nu copii, mai marii țarilor se gândesc cu groază la faptul că rămane continentul nost bătrân fără forță de munca, că neamțu și francezu nu mai fac copii cu nemiluita de frica imaginară a zilei de mâine și uite așa, în 100 de ani, în Europa, se vor auzi muiezinii cântând din zori și până seara în minaretele lor din centrul marilor metropole, iar femeiile frumoase cu ținute decoltate nu vor mai fi văzute pe stărazi. Nasol, dar meritam. Extremismul duce la extremism.
Să fim sănătoși, să facem multi copii, să ne gândim în primul rând la educația lor, să promovăm valorile tinere pline de entuziasm, să lăsam vechile și îmbătrânite metehne.
Să nu devenim și noi extremiști, cum de altfel am fost peste tot pe unde am colonizat lumea, a se vedea Australia, Americile, Africa și pe unde am mai “civilizat” lumea.
Ce va urma, nu știu, dar abia aștept.

Posted on by cdmitroi Posted in Între Cer și Pământ

Add a Comment