Fericirea e, intr-adevar, in noi!

Nu m-am putut abtine sa nu redau aici cele scrise de Vanda: Cititi si luati aminte!!
“toti suntem niste straini in propriile vieti intrebandu-ne ce naiba cautam in ele… de ce nu ne lasam vietile sa se desfasoare fara noi, fara povara egoului, care pe masura ce trec ani tinde sa devina tot mai greu, de parca am vrea sa ajungem pe varful cel mai inalt din lume, carand dupa noi casa in ca locuim , masina pe care o conducem si alte atasamente materialesi emotionale dureroase…

Culmea ca nu este nimic de facut… este doar de trait… Cu zambetul pe buze, cu lumina in privire cu gratitudine in inima… caci da dragii mei avem pentru ce sa multumim in fiecare clipa, dar ne prefacem mereu ca l;ucrurile de care avem a ne plange sunt mai multe decat cele pe care ar trebui sa le sarbatorim.

Suntem niste mari minicinosi pretinzand ca este mai mult rau de cat bine in viata noastra… ESTe mAI mult bine dragii mei, caci altfel nu am sta aici eu scriind si voi citind… nu am avea doua maini si doua picioare oameni frumosi in jur si lucruri pe care iubim sa le facem si care ne aduc bucurie. Este timpul sa lasam ipocrizia deoparte SUNTEM NISTE OAMENI BINECUVANTYATI chiar daca uneori dumnezeu deghizeaza binecuvantarile in blesteme… pana la urma ne dam seama ! MA rog Bunului sa ne dam seama!”

 

Posted on by cdmitroi Posted in Între Cer și Pământ

Add a Comment