De ce F 63??

WOW Sa mai zica cineva ca lumea nu a luat-o pe o dunga, asa, cu miscari incete si dese de cap…Ma bucur atat de mult ca sufar de F63 (bine ca nu au zis F16) si nu am nevoie de vreun tratament.
Am gasit pe FB un articol scris in minunatul ziar Libertate. Daca prin absurd consideram ca stirea nu e corecta, redactorii de la Libertatea sunt prajiti.
Dar cum informatia cu pricina e pe mai multe site-uri de stiri…cica ar fi pe bune, prin urmare deznbatem.
Cu tot respectul pe care il port pentru OMS, voi sustine ca isi baga nasul unde nu le fierbe oala. Dragostra e sentiment, nu boala, dragostea e necuantifivabla…cum sa zici ca suferi de dragoste in faza incipienta si ti se prescrie o doza minima de antidragoste 0,05%, ori ca esti bonav cronic de dragoste F63 si nu s-a descoperit inca remediu medicamentos?
Eu merg mai departe sustinand ca totul e o manipulare ordinara pentru a speria pe dobitocii aia de roboti industriali care manevreaza aparate si mecanisme din fier, pentru acei oameni care nu au nimic in cap si iau de buna orice cretinism slobozit de niste cretini.
Iete ce sustine OMS: “Organizaţia Mondială a Sănătăţii a inclus dragostea în registrul maladiilor, fiind considerată o tulburare mintală. Experţii în sănătate afirmă că dragostea sau, altfel spus F 63, provoacă dependenţă, la fel ca drogurile, alcoolul sau jocurile de noroc.”
Cine oare sunt acei experti in sanatate care dau asemenea studii pe asemenea teme, ignorand cancerul in toate formele, SIDA, meningita,…Acei specialisti sunt atat de mult interesati de starea sanatatii mondiale, consumand sume importante de bani pentru asemenea studii, neglijand cu buna stiinta, saracia si mizeria in care se scalda omenirea. Dar, pentru ca oamenii care stiu sa citeasca sa fie speriati, e necesara o asemenea ineptie si prostie, spusa pe fata, ca fiind ceva foarte serios. Lipsa de preocupare duce la ineptie…deci, bai organizatilor de la organizatia mondiala a sanatatii, voi mai aveti ceva in capul ala de tinichea???
Iacata ce mai sustin manipulatorii: Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, simptomele acestei maladii sunt gândurile obsesive despre altă persoană, shimbările bruşte ale dispoziţiei, mila faţă de sine, insomnia, acte negândite, impulsive, dureri de cap şi chiar reacţii alergice.” Adica, cu alte cuvinta, vom asista cat de curand la o explozie de medicamente si tratamente impotriva dragostei, cum altfel, industia de medicamente sa prospere?. Daca OMS a zis, tre sa gasim antidotul. Simplu!!!
Manipulare in cel mai josnic mod de exprimare…Nu mai fiti indragosti ca va intenam in clinici specializate de detoxifiere…..
Clasificarea celui mai pur sentiment in boala, e un pericol pentru intreaga omenire, pentru toate generatiile ce vor urma, dat fiind ca noi, cei ce citim asemenea stiri a fost invatati ca dragostea e minunata, ca e bine sa traim in dragoste cu Creatorul si cu aproapele nostru…

cdmitroi-indragostit, deci bolnav, deci medicamente, deci clinica, deci fericit.

Posted on by cdmitroi Posted in Între Cer și Pământ

2 Responses to De ce F 63??

    • cdmitroi

      asa imi plac licurile de imi vine sa le dau in spam…care e parerea ta!? cu cuvintele tale…

Add a Comment