Vama Veche

Ohh da. Povestea despre cum am ajuns eu in Vama Veche e simpla. Initial la acest sfârşit de săptămână plănuisem să mă duc la munte, acolo unde sufletul meu s-a născut în urmă cu 20 de ani, dar frumoşii mei prieteni de o viaţă m-au deturnat.
În munte mi-am găsit mereu liniştea şi puterea de a lupta cu răul din mine, cu complexele şi frustrările mele. Mereu am refuzat marea şi nu am ştiu de ce până astăzi. Nu credeam că poate exista atâta multumire şi linişte pe malul mării. Mereu am fost la mare cu bilet sindicalist la otele comuniste pline de igrasie. De câte ori mergeam la mare eram iritat de opulism, mitocănism, piţipoance şi de muzică mizerabilă.
Am ajuns pe malurile marii cu niste oameni minunaţi care au explicat cu e cu Vama Veche, precum unui novice:  “Dacă nu ştii, ţi-aş arăta/Din bob în bob amorul(Vama),/ Ci numai nu te mânia,/Ci stai cu binişorul.”  M-am lăsat purtat de val şi am trăit minunate clipe întins pe nisip, privind valurile cum muşcă din mal, zgomotos şi ferm. Spiritul de libertate ce domneşte în Vama m-au incantat, atmosfera asemena….e o insula libara unde poti sa uiti de tine, unde poti sa uiti de orice…
M-am intors obosit, cu pielea arsa cu nisipul in ureche si cu gandul sa ma reintorc acolo ori de cate ori se va ivi ocazia.

Iacată şi nişte poze. mai am câteva…le expunem peste 4-5 zile.
[nggallery id=27]

cdmitroi-cel-ce-revine-in-vama-veche

Posted on by cdmitroi Posted in Diverse

4 Responses to Vama Veche

 1. Vama Veche

  Salut,

  Fac un studiu despre oamenii care au fost / merg in Vama Veche. Mi-ar folosi daca ai gasi cinci minute pentru a completa un chestionar. Chestionarul este anonim si face parte dintr-o cercetare mai ampla. Poate fi accesat la adresa http://www.vamaiot.com .

  Multumesc,

  Liviu V.

 2. Pingback: cdmitroi.ro – Vama Veche | Vamaiot.com

 3. cdmitroi

  Bogdane, chiar numai in urechi nu pot sustine, am mai gasit nisip si in par, intre degetele de la picioare…in cort, in geanta, in buzunarul de la izmene…

 4. bogdanic

  Ma bucur pentru tine ca te-ai intors obosit.
  Nisipu’ era doar in ureche?

Add a Comment