E…varza

Lume lume!!! Am fost in e varza.
Am trait 4 ore de frumusete, de muzica si voie buna cu oameni pe care i-am cunoscut in urma cu 16-19 ani.
Am cantat cantece de munte,  de veselie si de voie buna alaturi de Viezure, Stalp, Plop, Claudiu, Mirela si Victor, cu prieteni dragi cu care am petrecut cele mai frumoase momente ale adolescentei.
Multumesc mult lui Viezure, Stalp, Claudiu, Victor, Mirela, Andrei, Octavian, Vlad pentru frumoasa seara ce am traito.
E destul de greau ca dupa atatia ani sa reunesti gasti intregi de oameni.
Imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa ma rup de tracul primei vizite in e-varza si nu am reusit sa stau la masa unde Stalp si Viezure cantau minunat.
Promit ca ma reintorc in e-varza numai pentru a sta la masa cu frumosii prieteni din anii ’90 cand colindam prin munti.
Vinerea viitoare iau si chitara
Despre locatie in articolele urmatoare.

cdmitroi-cel-care-revine-in-evarza

Posted on by cdmitroi Posted in Diverse

3 Responses to E…varza

  1. plopu

    Cataline…ma bucur sincer ca sunt oameni care nu apreciaza cluburile de fitze din capitala, ca mai sunt locuri unde noi, oamenii simplii care ne-au placut drumetiile si spiritul muntelui, chitara si prietenia vesnica, ca exista un loc unde ne simtim bine.. Crede-ma ca nu este o forma de reclama, nu am de ce sa o fac, dar spiritul alpinistilor, voia buna si pacea, nu le poti gasii decat intr-un loc ca acesta..sper sa ne revedem curand, sa cantam pana dimineata..

    • cdmitroi

      @Plopu: ehe stii tu cum stau lucrurile, nu gluma. Voi fi prezent vineri seara, dar nu pot sta pana in zori, ca in zori plec la munte cu copilu sa ii explic si lui cum stau lucrurile :P. Mi-e drag de oamenii de acolo ca de: Oriunde ma duc am prieteni destui/Ii vad, ii salut si pornesc iar hai-hui/Nu-mi trebuie mult, ma multumesc cu putin/O coaja de paine si-o cana cu vin …

  2. Pingback: E…varza - Ziarul toateBlogurile.ro

Add a Comment