StarWars de Bucureşti

Astă seară, stând mergând cu maşina prin oraş, mai exact Calea Dorobanţilor intersecţie cu Fane Babanu, stând liniştit (liniştit, DA?)la semafor, am văzut în maşina din faţa mea nişte LASER-e. M-am întrebat dacă nu cumva era înlăuntru Darth Vader vs. Obi-Wan în plină bătălie interstelară, apoi brusc m-am trezit la realitate şi m-a surprins mirarea că nu sunt personaj de film, ci calm participant la trafic. Pe maşină scria “9euro/pers/km”, wow cu 9 euro direct în Star-Wars!  Nu e scump de loc.
Mort de invidie că nu sunt eu în vehicolul stelar, depaşesc şi…şi.. o limuzină daia ce 10m lungime. Prin fereastra întredeschisă a navetei spaţiale se zăreau înlăuntru 6-7 tineri sub 18 ani ce râneau şi se distrau pe banii babacilor mai dihai decât Leia cu Luck în Întroarcerea lui Jedi.
Ehh ce vremuri!!! Am îmbătrânit şi pace. Probabil că tinerii cu pricina votase cauza aia cu ” sa salvam tânăra generaţie”.
Ei, şi până la urmă, nu făceau nimic rău. Se distrau de Sf. Andrei. A chiar, La multi ani pentru Andrei şi Andree.

cdmitroi-în direct din trafic.

Posted on by cdmitroi Posted in Diverse

5 Responses to StarWars de Bucureşti

 1. cdmitroi

  @Escu: si se mai plang parinitii lor ca e criza?? Mama lor de americani, nici pe copii nu ii lasa liberi :D

 2. cdmitroi

  @rontziki: Si eu zic la fel, ata e tata, esti distrus, te-ai bosho, da acu? pana unde? nu intelegi ca pentru psihicul lor, pentru moralul lor sunt necesare asemenea iesiri in lume?
  Sper ssa ma opresc, dar nu garantez ca asta e ultima tema. Sunt in plina schimbare….nu imi mai gasesc locul…poate trebuie sa inchiriez si eu o masina daia cu 9euro/pers/km :D

 3. Escu

  Daca vrei sa vezi si restul de limuzine…le gasesti peste drum de Mall Vitan. e o curte plina cu limuzinele alea…cu sclipici. Cat despre kinderi… pe stilul americanesc “la balul bobocilor cu limuzina”.

 4. rontziki

  Încerc să-mi spun de fiecare dată când mă trezesc surprinsă de “tânăra generaţie” că fiecare vreme are distracţiile ei, ca să zic aşa…dar nu mă pot abţine să nu mă întreb “dar părinţii ăia ce păzesc?!”
  PS – mai schimbi mult tema că de câteva zile tot am senzaţia ca nimeresc pe alt blog de fiecare dată :)) e vreo şmecherie aici? :))

 5. Pingback: StarWars de Bucureşti - Ziarul toateBlogurile.ro

Add a Comment